Olet tervetullut Kuopion Seudun Hengitysyhdistyksen toimintaan!

Kuopion Seudun Hengitysyhdistys ry on Hengitysliitto ry:n suurin jäsenyhdistys. Yhdistykseen kuuluu noin 2000 henkilöjäsentä Pohjois-Savon alueella.

Yhdistys perustettiin vuonna 1947 taistelemaan tuberkuloosia vastaan. Tänä päivänä teemme työtä hengityssairaiden puolesta. Toimimme myös puhtaan ilman ja savuttomuuden puolesta.

Jäsenten ja heidän läheistensä elämänlaatu ja hyvinvointi on meille tärkeä asia. Tuotamme jäsenkunnan tarvitsemia jäsenpalveluita sekä vaikutamme asiantuntijajärjestönä kansalaismielipiteeseen ja päättäjiin.

Liity sinäkin joukkoomme!

Kuopion Seudun Hengitysyhdistys ry on Hengitysliiton suurin jäsenyhdistys. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi voit vaikuttaa hengityssairaille tärkeisiin asioihin ja tehdä tärkeää terveydenedistämistyötä.

Toimiston tiedot

Käyntiosoite

Kuopion Seudun Hengitysyhdistys ry
Haapaniemenkatu 21 A, 2. kerros
70110 Kuopio

Toimisto on avoinna arkisin kello 9–15. Sovithan tuloaikasi puhelimitse.
Toimiston puhelinnumero on 044 757 4642
ja sähköpostiosoite kuopionseutu@hengitysyhdistys.fi