Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee maaliskuussa 2021 julkaistuja hengitysyhdistysten verkkosivuja, ja se on laadittu 17.3.2021. Sivustot löytyvät osoitteesta https://www.hengitysyhdistys.fi. Tämän verkkopalvelun saavutettavuuden on arvioinut Hengitysliitto ja Avidly Oyj.

Hengitysyhdistyksien sivustoja koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Verkkopalvelun saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto täyttää Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimukset.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ilmoita saavutettavuuspuute sähköpostilla tiedotus@hengitysliitto.fi.

Sisällön ja liitteiden puolesta saavutettavuudesta vastaavat yhdistykset, eikä kaikki sisältö ole välttämättä saavutettavaa.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000