Kaavi

toiminnantarkastaja, pöytäkirjan tarkastaja

Pauli Tirkkonen toiminnantarkastaja, pöytäkirjan tarkastaja

Toiminta

• Uintimatkat Outokumpuun keskiviikkoisin alkaen 5.10. Yhteiskuljetus bussilla lähtö klo 9.40 Kaavin matkahuollosta ja klo 10 Luikonlahdesta. Lähtö Outokummusta klo 12.30 ja paluu Kaaville klo 13.30. Maksu 10€, sisältää uimahallin, vesijumppamaksun ja kuljetuksen.
  • Kuntosali Iso Oskarissa. Sovi yrittäjän kanssa eläkeläisten alennuksesta.

Ilmoitamme tapahtumista myös Koillis-Savo lehden muistilistalla. Siellä tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

Hengitysterveys on jokaisen oikeus

Toimintamme tavoitteena on jäsentemme terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen.

Fyysisen kunnon ylläpitäminen ja parantaminen on hyvinvointimme kannalta ensiarvoisen tärkeää. Kansalaisopiston ohjatut jumpat, kuntosali, liikunta- ja tanssipiirit antavat eriomaiset mahdollisuudet kuntoiluun.

Kuopion Seudun Hengitysyhdistyksen jäsenet Kaavilta pitävät huolta itsestään ja kunnostaan käymällä uimassa ja vesijumpassa Outokummun uimahallissa. Videon uintiretkestä löydät Facebook-sivultamme.

Kuntopyörä ja 2 kpl Chair Gymm -tuolijumppalaitetta on lainattavissa.

Lisätiedot ja varaukset
Erkki Niskanen
erkki.niskanen864@gmail.com

Tiedottaminen

• Ilmoitustaulut, Iso Oskari, kirjasto ja päivittäistavarakaupat
  • Koillis-Savon muistiopalsta
  • Yhdistyksen kotisivut (nämä mitä juuri luet)
  • Tietoa tapahtumista myös yhdistyksen Facebook sivuilla

Liity jäseneksi

Jäsenlomakkeita löydät Kaavin kirjaston, Oskarin, K-Market Timantin ja S-Marketin ilmoitustauluilta. Voit täyttää lomakkeen ja postittaa sen, tai liittyä jäseneksi netin kautta meidän yhdistyksen kotisivun etusivun linkistä.

Jos olet kiinnostunut Hengitysyhdistyksen toiminnasta, voit ottaa yhteyttä paikallistoimikunnan puheenjohtajaan Kari Pasaseen puhelimitse 050 377 3201 tai sähköpostitse kari.pasanen@kolumbus.fi. Voit olla yhteydessä myös sihteeri Terttu Niskaseen puhelimitse 040 549 4929 tai sähköpostitse terttu.niskanen@gmail.com.

Kaavilaisyritysten antamia jäsenetuja:

• Sonjan Kauneus Salonki: -10 % kasvohoidoista, kestoväreistä ja pigmenteistä.
  • Kaavin Apteekki: -10 % PEF-mittareista, puhalluspulloista, sarvikuonoista ja nenäsuolasta, -5 % Wello 2-laitteesta.
  • Kuittisen Hautaus ja Kukkaliike: -10 % kukista.
  • Parturi-Kampaamo Starzi: -10 %.
  • Instrumentarium: -30 % normaalihinnoista.