Kivipyramidi

KAT-ryhmä (keuhkoahtaumatauti)

KAT-ryhmä on tarkoitettu keuhkoahtaumatautia sairastaville ja heidän läheisilleen. Yhteyshenkilönä toimii Seppo Aalto, puh. 0400 892 601, seppoaa(at)gmail.com.

Syksyn 2019 tapaamiset (Alavan palvelukeskus)

• maanantai 30.9. kello 13, luento keuhkoahtaumataudista, luennoitsijana th/astmahoitaja Heli Louejoki
  • torstai 24.10. klo 10-12
  • torstai 14.11. klo 10-12

Tapaamisissa mukana terveydenhoitaja/astmahoitaja Heli Louejoki.

KAT-vertaisryhmässä toimii myös:
Riitta Parviainen, puh. 040 744 4194, elena(at)dnainternet.net

Well02-hyvinvointilaite

• Well02 vahvistaa ulos- ja sisäänhengitysvoimaa, avaa ja kosteuttaa
  • ilmateitä ja auttaa poistamaan limaa. Laitteesta on hyötyä hengityssairaille, urheilijoille, äänityöläisille ja ikääntyville.
  • Hengitysliiton jäsenenä saat 15 % alennuksen Well02-laitteen verkkokaupassa voimassa olevasta hinnasta. TIlaamalla 10 kpl Well02-laitteita kerralla, saat yhden laitteen ilmaiseksi.
  • Alennus annetaan vain Hengitysliiton toimittamaa koodia vastaan. Pyydä koodi Marja Meltiltä, puh. 040 755 5126 tai marja.meltti(at)hengitysliitto.fi
  • Syötä saamasi koodi verkkokaupassa Kupongit-kenttään.
  • Verkkokauppa: www.shop.wello2.com
  • Lue lisää Well02-laitteesta tästä.

KAT-ryhmässä on kivaa!

• Ajatteletko koskaan, että olisi mukava tavata ja keskustella muiden kanssa vaikka omasta elämäntilanteesta? Voisi verrata kokemuksia ja sekä antaa että saada rikkautta elonkulkuun.
  • Tai voisi tehdä yhdessä jotain mielekästä toimintaa. Se voisi olla käyntiä teatterissa, musiikin kuuntelua tai jotain muuta mielenkiintoista. Se voisi olla myös yhdessä liikkumista, retkeilyä ja luonnosta nauttimista.
  • Tai voisimme valmistaa itse ruokaa ja ruokailla yhdessä muiden kanssa.
  • KAT-ryhmässä tämä kaikki on mahdollista!
  • Toiminnan tarkoituksena on muodostaa erilaisia itsetoimivia ryhmiä. Alkuun auttaa koulutettu (koulutettava) ryhmänvetäjä. Kun ryhmä itsenäistyy, se toimii ryhmän jäsenten avulla ilman ohjaajaa. Jokainen ryhmän jäsen voi omalla panoksellaan auttaa ryhmää toimimaan.
  • Ryhmä toimii ihmisten arjessa ja auttaa selviytymään erilaisista tilanteista. Se tuottaa turvaa ja arvonantoa jäsenilleen. Ryhmä voi myös vaikuttaa paikallisiin suunnitelmiin ja päätöksiin, jotka koskevat ihmisten eloa ja oloa.
  • Jos sinua kiinnostaa KAT-ryhmätoiminta, tule mukaan.
  • Hengitysliiton keuhkoahtaumatauti-keskustelupalstalle on avattu keskustelu, jossa keuhkoahtaumatautia sairastavat voivat kertoa, miten sairaus vaikuttaa heidän elämäänsä.
  • Keskustelu liittyy Karita Vornilan opinnäytetyöhön, jota hän parhaillaan tekee Laurean ammattikorkeakoulussa. Työn tarkoitus on kartoittaa, mitkä asiat vaikuttavat keuhkoahtaumatautiin sairastuneen elämänlaatuun.

Käykää kertomassa oma tarinanne!