Kesäkoti Toivonniemi

Toivonniemi on Turun Seudun Hengitysyhdistyksen kesäkoti, joka sijaitsee merellisen luonnonkauniissa Ruissalossa, Airiston tuntumassa, noin yhdeksän kilometrin päässä Turun keskustasta.

Perille pääsee sekä omalla autolla että Turun kaupungin bussilla numero 8. Toivonniemen pysäkki Ruissalossa on Honkapirtistä seuraava. Aikataulut löytyvät Turun kaupungin joukkoliikenteen sivuilta osoitteesta https://www.foli.fi. Reittiopas löytyy sivulta http://reittiopas.foli.fi.

Toivonniemen osoite
Iso-Pukintie 23, 20100 Turku
0400 820 015 (kesäkaudella)


Kesäkaudella 2021 Toivonniemessä ei ole majoitus- tai juhlatilojen vuokraustoimintaa, mutta olet tervetullut paikalle päiväkävijänä!

Kesäkoti Toivonniemi on rajoitetusti avoinna 1.6. – 31.7.2021. Paikalla on merkityt kulkureitit ja oleskelualueet viemäröintiremontin vuoksi.

Toivonniemeen voi mennä päiväkävijäksi ottamaan aurinkoa ja nauttimaan luonnosta. Kesäkeittiö on kiinni, joten otathan omat eväät ja niille kylmälaukun. Tarvitset myös vesipullon.

Toivonniemi hiljenee

Toivonniemen kesäkodin ulkotiloja ja saunaa on tänä kesänä käytetty virkistyspaikkana ilahduttavan paljon – kulkuesteistä huolimatta.

Nyt saunat on tältä kesältä saunottu ja Toivonniemi ja etenkin sen ”Saunamaisterit” kiittävät menneestä kesästä ja runsaasta osallistumisesta!