Viihdekuoro Pihinä

Laulaminen on lähes kaikille hengityssairaille todellista hyötyliikuntaa. Yhdistyksessämme kokoontuu Viihdekuoro Pihinä musiikkipedagogi Juuso Peipon johdolla. Tärkeässä roolissa ovat hengitysharjoitukset ja laulaminen, mitään vaatimustasoa laulutaidoilla ei ole.

Kuoron osallistumismaksu jäsenille on 25 euroa/vuosi. Kuoromme esiintyy ja konsertoi muutaman kerran vuodessa esimerkiksi palvelutaloissa, joulu- ja kesäjuhlissa.

Kuoro harjoittelee omissa toimitiloissamme. Syksyn 2021 harjoitteluajat: 24.9., 1.10., 8.10., 22.10., 5.11., 19.11. ja 10.12.

Kuoron poikkeukselliset harjoitusajat kannattaa tarkistaa aina sivujemme tapahtumakalenterista.
Tutustu saapumisohjeisiin.

Ilmoittautumiset voit pitkin vuotta hoitaa kätevästi toimistolle joko sähköpostitse turunseutu@hengitysyhdistys.fi
tai soittamalla toimistoaikana numeroon 040 593 4047.