Viihdekuoro Pihinä

Laulaminen on lähes kaikille hengityselinsairaille todellista hyötyliikuntaa. Yhdistyksemme viihdekuoro Pihinä kokoontuu yleensä perjantaisin (ei kesäkaudella) kello 15 harjoittelemaan monivuotisen ohjaajamme Juuso Peipon johdolla. Tärkeässä roolissa ovat hengitysharjoitukset ja laulaminen, mitään vaatimustasoa laulutaidoilla ei ole.

Kuoron osallistumismaksu jäsenille on 25 euroa/vuosi. Kuoromme esiintyy ja konsertoi muutaman kerran vuodessa esimerkiksi palvelutaloissa, joulu- ja kesä-juhlissa ja perinteisessä kevätkonsertissa Pyhän Henrikin Ekumeenisessa Taidekappelissa Hirvensalossa.

Kuoro harjoittelee omissa toimitiloissamme osoitteessa Bastioninkatu 4, 20730 Turku.

Kuoron poikkeukselliset harjoitusajat kannattaa tarkistaa aina sivujemme tapahtumakalenterista.
Tutustu tarvittaessa toimistolle saapumisohjeisiin.

Ilmoittautumiset voit pitkin vuotta hoitaa kätevästi toimistolle joko sähköpostitse turunseutu@hengitysyhdistys.fi
tai soittamalla toimistoaikana numeroon 040 593 4047.