Viihdekuoro Pihinä

Laulaminen on lähes kaikille hengityselinsairaille todellista hyötyliikuntaa. Yhdistyksemme viihdekuoro Pihinä kokoontuu yleensä perjantaisin (ei kesäkaudella) klo 15:00 harjoittelemaan monivuotisen ohjaajamme Juuso Peipon johdolla. Tärkeässä roolissa ovat hengitysharjoitukset ja laulaminen, mitään vaatimustasoa laulutaidoilla ei ole.
Kuoron osallistumismaksu jäsenille on 25€/vuosi. Kuoromme esiintyy ja konsertoi muutaman kerran vuodessa esim. palvelutaloissa, joulu- ja kesä-juhlissa ja perinteisessä kevätkonsertissa Pyhän Henrikin Ekumeenisessa Taidekappelissa Hirvensalossa.
Myös kuoro harjoittelee omissa toimitiloissamme osoitteessa Bastioninkatu 4, 20730 TURKU.

Kuoron poikkeukselliset harjoitusajat kannattaa tarkistaa aina sivujemme tapahtumakalenterista.
Tutustu tarvittaessa toimistolle saapumisohjeisiin.

Ilmoittautumiset voit pitkin vuotta hoitaa kätevästi toimistolle joko sähköpostitse turunseutu@hengitysyhdistys.fi,
tai soittamalla toimistoaikana p. 040 593 4047.