Viihdekuoro Pihinä

Laulaminen on lähes kaikille hengityselinsairaille todellista hyötyliikuntaa. Yhdistyksemme viihdekuoro Pihinä kokoontuu yleensä perjantaisin (ei kesäkaudella) klo 15:00 harjoittelemaan monivuotisen ohjaajamme Juuso Peipon johdolla. Tärkeässä roolissa ovat hengitysharjoitukset ja laulaminen, mitään vaatimustasoa laulutaidoilla ei ole.
Kuoron osallistumismaksu jäsenille on 25€/vuosi. Kuoromme esiintyy ja konsertoi muutaman kerran vuodessa esim. palvelutaloissa, joulu- ja kesä-juhlissa ja perinteisessä kevätkonsertissa Pyhän Henrikin Ekumeenisessa Taidekappelissa Hirvensalossa.
Myös kuoro harjoittelee omissa toimitiloissamme osoitteessa Bastioninkatu 4, 20730 TURKU.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SYKSYLLÄ 2019 kuoron viikottaiset harjoitukset jatkuvat normaalisti perjantaisin klo 15:00-16:30.
Poikkeukselliset ajat ilmoitetaan nettisivujen ajankohtaista-osiossa ja fecebook-sivuillamme.

Tutustu tarvittaessa toimistolle saapumisohjeisiin.

Ilmoittautumiset voit pitkin vuotta hoitaa kätevästi toimistolle joko sähköpostitse turunseutu@hengitysyhdistys.fi,
tai soittamalla toimistoaikana puh. 040 593 4047.