Kesäkoti Toivonniemi

Turun Seudun Hengitysyhdistyksen Kesäkoti, josta  voi vuokrata edullisia kesähuoneita. Huoneita vuokrataan myös muille kuin jäsenille, mutta jäsenhinta on edullisempi.

Kesäkoti sijaitsee merellisen luonnonkauniissa Ruissalossa Airiston tuntumassa noin yhdeksän kilometrin päässä keskustasta. Perille pääsee sekä omalla autolla, että Turun kaupungin bussilla nro 8. Aikataulut löytyvät Turun kaupungin joukkoliikenteen sivuilta reittiopas.turku.fi. Bussit kulkevat Kauppatorilta rautatieaseman kautta Saaronniemeen. Toivonniemen pysäkki on Honkapirtistä seuraava.

Rantasauna lämpiää talon kesäasukkaille, päiväkävijöille sekä varauksesta tilaussaunana. Saunasta avautuu suora näkymä Airiston ulapalle ja ohi lipuvat matkustajalaivat tuovat ihan oman tunnelmansa.

Tule viettämäään mukavaa kesäpäivää Ruissaloon tai  varaa kesähuone pitemmäksi aikaan. Toivonniemeen ovat kaikki tervetulleita tutustumaan ja kesäkautena voit poiketa vaikka kahvilla.

Toivonniemen varaukset ja tiedustelut kesäaikaan numerosta 0400 820015, muulloin toimiston kautta numerolla 040 593 4047

Osoite: Iso-Pukintie 23, 20100 Turku 

EsikatseluLiiteKoko
toivonniemihinnasto_w.pdf1.73 MT
Ryhmät: