Jäsenedut

Hengitysliitto tarjoaa valtakunnalliset jäsenetunsa kaikille paikallisten hengitysyhdistysten jäsenille. Valtakunnalliset jäsenedut näet Hengitysliiton sivuilta.

Paikalliset jäsenedut

Jäsenedut

• Hengitysyhdistyksen palvelut, esim. liikuntaryhmät ja -tapahtumat, luentotilaisuudet, kerhot, leirit, virkistystoiminta
  • Vertaistapaamisia ja -ryhmiä sekä alueellisia ja valtakunnallisia vertaistapahtumia
  • Ohjausta ja neuvontaa hengityssairauksien ennaltaehkäisystä, hoidosta ja kuntoutuksesta
  • Hengitys-lehti neljä kertaa vuodessa
  • Yhdistyksen oma Silmu-lehti neljä kertaa vuodessa

Tiina Laiho
050 3024 850
tiina.laiho@vantaa.fi
Kouluttaja (tupakkatyö)

Vantaan kaupunki
Päihdepalvelut/Ehkäisevän päihdetyön yksikkö
Kielotie 7 A 4. kerros, 01300 Vantaa

Vyöhyketerapialla vaivat vähäisemmiksi
Hoidan asiakkaita tiistaisin ja torstaisin Korsossa Katin Kauneuskulmassa. Ajanvaraukset puhelimitse 045 3295656 tai sähköpostilla tiina.oberg@nei.to. Lisätietoa löydät osoitteesta www.keijunkehto.fi.

Kalevalainen jäsenkorjaus
Katriina Pekkala
Ajanvarus puhelimitse 050 571 9998
Vastaanotto sopimuksen mukaan Vantaan Hengitysyhdistyksen toimitilassa, Talvikkitie 34, autolla tulijoille Kultarikonpolku 4. Paikat 28 ja 29 tai vieraspaikka. Hoito kestää kaksi tuntia, hinta 95 euroa.

CPAP-maskit
Vitalmedilla Pitäjänmäellä on myös oma verkkokauppa osoitteessa https://www.uniklinikka.fi/unikauppa, josta voi tilata tuotteita, niin että sopii noudon klinikalle ja samalla voi sopia esimerkiksi maskin sovituksen ennen ostopäätöstä.

Coronarian klinikoilla on myös tuotekauppatoimintaa, mutta suosittelen ensin potilaita olemaan yhteydessä heihin, ennen kuin menevät käymään klinikoilla.

Apteekki Elixir Espoon Leppävaarassa myy uusimpia maskejamme ja muun muassa konvertteria. Heillä ei ole maskien sovituspalvelua, ja avattuja maskeja ei voi palauttaa. Lue lisää osoitteessa https://www.apteekkielixir.fi/.

ResMedin oma verkkokauppalinkki on tässä: https://mysleep.resmed.com/FI/fi/.

Avattuja maskeja ei voi myöskään verkkokaupassamme palauttaa. Hoitolaitteiden hankinnan suosittelemme tehtävän yhteistyöklinikoidemme kautta, koska silloin potilas saa laiteohjauksen, maskisovituksen ja hoitolaitteeseen tehdään tarvittavat säädöt.

Hajusteeton Parturi-Kampaamo Tupla
Päivöläntie 20, 00730 Helsinki (Tapanila,aseman läheisyydessä)
09 222 2466

Ekokampaamo Luonnon Helmi
Hiusten värjäys tehdään ainostaan kasviväreillä (värit antavat oman tuoksunsa)
Neilikkatie 1, 01300  Vantaa
info@luonnonhelmi.fi
www.luonnonhelmi.fi

Ekokampaamo
Parturi-kampaamo Hiustupa
Kauppakaari 10 (Kauppakeskus Karuselli), Kerava
Vajaan kymmenen minuutin kävelymatkn päässä Keravan rautatieasemalta.
040 848 5022
www.timma.fi/hiustupa (ajanvaraukset netissä)

Janutar
Jalkahoidot: liotus, kovettumien poisto, kynsien lyhennys, hieronta 58 euroa, eläkeläiset 50 euroa, lakkaus 5 euroa. Paljon muita hemmotteluhoitoja. Kotisivuilta löydät enemmän tietoa hoidoista sekä hinnaston.
Maksutapa käteinen.
Vanamonkuja 1 D, 01350 Vantaa
040 866 9798

Hoidoissa käytetyt tuotteet on valittu siten, että ne koostuvat mahdollisimman puhtaista luomuviljellyistä kasviraaka-aineista aina kun se on mahdollista. Hoitolasta voit hankkia myös kotihoidossa tarvittavat tuotteet ihotyyppisi mukaan.