Liikuntaryhmät

Tervetuloa mukaan entiset ja uudet jumppaajat! Ilmoittaudu jumpanvetäjälle paikan päällä. Saat häneltä pankkisiirron maksua varten.

Maksut
Jäsenet 20 euroa ja ei-jäsenet 25 euroa.

Myyrmäen kuntosalivuorojen ja jumpan pakettihinta on jäseniltä 50 euroa ja 60 euroa ei-jäseniltä/kausi.

Hakunila

Myyrmäki

Myyrinkodin tilat ovat suljettuina koronan vuoksi. Pandemian vuoksi emme voi järjestää hengitysjumppia, vesiliikuntaa emmekä kuntosaliharjoittelua.

Tikkurila

Fysioterapiatila on suljettu koronan vuoksi. Pandemian vuoksi emme voi järjestää hengitysjumppia, vesiliikuntaa emmekä kuntosaliharjoittelua.

Yhdistyksen kokoushuone