Jäsenedut

Hengitysliitto tarjoaa valtakunnalliset jäsenetunsa kaikille paikallisten hengitysyhdistysten jäsenille. Valtakunnalliset jäsenedut näet Hengitysliiton sivuilta.

Liittymällä Oulun Seudun Hengitysyhdistyksen jäseneksi pääset osalliseksi yhdistyksen ja Hengitysliiton tarjoamista palveluista.

Paikalliset jäsenedut

Oulun Seudun Hengitysyhdistys tarjoaa jäsenilleen muun muassa seuraavia etuja:

• vertaistukea
  • asiantuntijoiden luennot
  • liikuntavuorot
  • kerhotoimintaa
  • alennuksia hengitystuotteista, kuten pef-mittareista, pep-pulloista, hengitysilmalämmittimistä, pölystoppareista
  • lomaosake Rokualla
  • retkiä ja tapahtumia
  • 20%:n alennus suolahoidoista Oulun suolahoitolassa
  • alennuksia Sokos Hotel Edenin kylpylään.

Hengityshoitotuotteet

Toimistossa on myytävänä hengityshoitotuotteita edulliseen hintaan

• Pinnacle pef-mittareita
  • pölystoppareita ikkunoiden tuuletusluukkuihin
  • puhalluspulloja
  • Jonas-hengitysilmalämmittimiä (kaulureita ja kommandopipoja)
  • katupölysuojaimia
  • Acapella-puhalluslaite.

Toimisto/Kumppanuuskeskus on suljettu koronavirusepidemian vuoksi. Jos haluat ostaa tuotteita, soita numeroon 040 505 7495.

Lainopillista neuvontaa yhdistyksen jäsenille

Tarvitsetko apua lakiasioissa? Varatuomari Asko Haavikko tarjoaa Oulun Seudun Hengitysyhdistyksen jäsenille edullista lainopillista neuvontaa.

Haavikolta saat apua esimerkiksi perhe- ja perintöoikeudellisten asioiden hoitamiseen, kuten testamentteihin, edunvalvontavaltakirjoihin, perunkirjoituksiin, osituksiin ja perinnönjakoihin. Lisäksi saat ohjeita vaikkapa kiinteistöasioihin tai lahjoitusten tekemiseen.

Haavikko pystyy kokeneena lakimiehenä neuvomaan sinua muissakin perheen lakiasioissa. Tarvittaessa hän laatii erikseen sovittavaa edullista palkkiota vastaan tarvitsemasi asiakirjat.

Yhdistyksen jäsenenä saat 30% alennuksen  lakimiespalveluista ja edunvalvontavaltakirjan hintaan 130 euroa. Voit soittaa Askolle numeroon 050 5011248 ja sopia tapaamisen.

Kari Simonen Palvelut Oy
Isokatu 19 B, 6. kerros