Oulun Seudun Hengitysyhdistys

Elämä on Klaiffia, vaikka huonollakin hapella!

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1947. Yhdistyksen tarkoituksena on sosiaali- ja terveysalan järjestönä ja Hengitysliiton jäsenenä edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää.

Yhdistyksemme toimii 12 kunnan alueella:
Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Oulu, Pudasjärvi, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi ja Vaala.

Tuoreimmat uutiset

Vuosikokous lauantaina 13.11.2021 klo 16.00 Kumppanuuskeskus, kokoustila Asema, Kansankatu 53. Käynti Vanhantullin kadun puolelta. Käsitellään syyskokouksen sääntömääräiset ja valitaan hallituksen jäsenet 2022-2023.

Tervetuloa!

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Voit liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenyytesi verkkopankissa heti. Jäsenmaksun suuruus näytetään sinulle automaattisesti valittuasi jäsenyhdistyksen ja jäsenlajin.