Vertaisryhmät

Ryhmät jatkavat toimintaansa syksyllä 2021. Ilmoitamme ryhmien aloituksista Pieksämäen Lehden Seurapalstalla.

Toiminnallinen vertaiskerho

Kerho kokoontuu joka maanantai klo 12-15 yhdistyksen askartelutilassa, os. Savontie 31-33. Kerhossa tehdään erilaisia käsitöitä, ompelutöitä ja askarteluja.

Viriketupa

Joka toinen torstai klo 13-15 yhdistyksen toimistolla. Viriketuvassa keskustellaan ajankohtaisista asioista ja muistellaan menneitä. Ryhmässä vierailee eri alojen ihmisiä kertomassa mm. hyvinvoinnista, ikääntyvien palveluista ja kaupungin kulttuuritarjonnasta.

Uniapnea vertaistukiryhmä

Ryhmä kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18-19 yhdistyksen toimistolla. Ryhmässä keskustellaan uniapneasta ja sen tuomista elämänmuutoksista ja hoidosta ja saadaan vertaistukea.

Ryhmät ovat maksuttomia.

Tervetuloa mukaan!