Jäsenedut

• Hengitysliiton julkaisema Hengitys-lehti 4 kertaa vuodessa
  • Yhdistyksemme Palje-lehti 2 kertaa vuodessa

Jäsentuotteet ja myyntipaikat

• Yhdistyksen onnittelu- ja suruadressit (Hämeenkyrön apteekki, Kelloliike Hakkarainen / Ikaalinen, Vaatetusliike Säippä Ky / Kyröskoski) 10 euroa.
  • Jyllin Kodin kuntosalille 10 %:n alennus.
  • Spiran PEF-mittarit 20 euroa (Pirjo Kemppainen, 040 5379788)

Etsimme parhaillaan jäsenetutuotteille myyntipistettä Sastamalaan. Mahdolliset ehdotukset voi ilmoittaa tiinam.korpinen@gmail.com tai 040 5744090.

Palje-lehti

Palje-lehti 2/2020 on postitettu jäsenille, kannattajajäsenille ja yhteistyökumppaneille.

Tällä hetkellä noudatamme koronavirusepidemiaan liittyvää ohjeistusta ja pidättäydymme toistaiseksi tapahtumien järjestämisestä (päivitetty 3.11.2020)

Seuraava Palje-lehti ilmestyy keväällä 2021. Mikäli sinulla on ideoita ja toiveita lehden sisältämien artikkelien suhteen, ota yhteyttä yhdistyksen tiedottajaan sähköpostitse tiinam.korpinen@gmail.com.

Julkaisemme mielellämme myös jäsenten omia kirjoituksia. Mikäli toivot, että Palje-lehti olisi luettavana jossakin alueemme yrityksessä, ilmoita siitä meille!