Kalajokilaakson Hengitysyhdistys

Yhdistyksemme toimii hengityssairaiden ja heidän läheistensä palvelu-, tuki- ja edunvalvontajärjestönä. Lisäksi toimimme terveyden edistämisen ja puhtaan elinympäristön puolesta.

Kalajokilaakson Hengitysyhdistys on Hengitysliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksemme toiminta-alueena ovat Alavieska, Kalajoki, Nivala, Sievi ja Ylivieska. Kalajokilaakson Hengitysyhdistyksessä on noin 210 jäsentä.

ihminen kävelee metsässä tukilla kuvituskuva

Yhdistyksen toiminta

Vertaistoiminta on yksi Hengitysyhdistysten keskeisimmistä toimintamuodoista. Vertaistuella tarkoitetaan samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien ihmisten kohtaamista, kuulluksi ja ymmärretyksi tulemista ja toisten tukemista.

syksy vaahtera lehtiä kuvituskuva

Toiminnasta tiedottaminen

Ilmoitamme toiminnastamme näiden verkkosivujen lisäksi sanomalehti Kalajokilaakson keskiviikon numerossa ja tekstiviesteillä.

Yhdistys järjestää Marja Lempolan vetämän keppijumpan Ylivieskan Uimahallin aulassa lauantaina 30.10.21 kello 13. Arvontaa. TERVETULOA.

Tulossa myös Hengitysliiton 80-vuotisjuhlan merkeissä Suvi Teräsniskan joulukonsertti. Yhdistys varannut etäkatsomon Tam-pereelta tulevaan konserttiin Ylivieskan Akustiikkaan 10.12.21 kello 19. Yhdistys tarjoaa kahvit. TERVETULOA.

Jäsenedut

Yhdistys tarjoaa normaalin yhdistystoimintansa ohella myös muita palveluita ja aktiviteetteja. Näihin kuuluu esimerkiksi yhdistyksen tarjoamat jäsenedut ja Hengitysliiton valtakunnalliset jäsenedut. Valtakunnalliset jäsenedut näet Hengitysliiton sivuilta.

Paikalliset jäsenedut

• Pyöräpiste Vaarapuro Ky myöntää Kalajokilaakson Hengitysyhdistyksen jäsenille voimassa olevaa jäsenkorttia vastaan alennusta lajiin liittyvissä ostoissa 20 %, muista urheilutarvikkeista 15 %, polkupyöristä 10 %. Alennus ei koske tarjous-  ja aletuotteita.
  • Ylivieskan Team Sportia,  Savarinväylä 6,  myöntää alennusta 10 % Kalajokilaakson Hengitysyhdistyksen jäsenille jäsenkorttia vastaan. Alennus ei koske kuitenkaan polkupyöriä eikä aseita.
  • Uintia Ylivieskan liikuntakeskuksen uimahallissa, Kalajoen SaniFani -kylpylässä ja Nivalan Uikossa jäsenhintaan voimassa olevaa jäsenkorttia vastaan kerran viikossa.
  • Ilmainen kuntosalivuoro lauantaisin kello 13–14 Ylivieskan Kotikartano 2:ssa.
  • Nivalassa on hengityssairaille kansalaisopiston jumppa. Lisätietoja kansalaisopistosta ja Aino Saukolta.

Yhdistyksen säännöt

Tutustu yhdistyksen sääntöihin tästä.

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Voit liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenyytesi verkkopankissa heti. Jäsenmaksun suuruus näytetään sinulle automaattisesti valittuasi jäsenyhdistyksen ja jäsenlajin.

Raputie 6 a 2
84100 Ylivieska

Yhdistykseen voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse anja.mattila@kotinet.com
tai soittamalla 044 364 3055.

Yhdistyksen luottamushenkilöt

Mervi Finnilä