Etelä-Pohjanmaan Hengitysyhdistys

Yhdistyksemme edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja yhdenvertaisuutta sekä toimii terveellisen elinympäristön puolesta.

Tulevia tapahtumia

Katso verkkoluentojen aiheet ja ajankohdat:

ResMed: Kostuttimet ja maskit keskiviikko 12.5. kello 18. Asiantuntijana Jari Illikainen, ResMed. Liittymislinkki Teamsiin.

Pitkittynyt ja toistuva yskä keskiviikko 19.5. kello 18. Miksi yskä pitkittyy tai uusii? Luennoitsijana Itä-Suomen yliopiston professori, Kuopion yliopistollisen sairaalan keuhkosairauksien klinikan ylilääkäri Heikki Koskela. Liittymislinkki suoraan verkkolähetykseen.

ResMed: Laitteiden akkukäyttö, matkustaminen ja laitehoito lomalla keskiviikko 2.6. kello 18. Asiantuntijana Anu Karhunen, ResMed. Liittymislinkki Teamsiin.

Tuoreimmat uutiset

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Voit liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenyytesi verkkopankissa heti. Jäsenmaksun suuruus näytetään sinulle automaattisesti valittuasi jäsenyhdistyksen ja jäsenlajin.