Lomaosake Silmurinne A4

Muhoksen Hengitysyhdistys ry omistaa Rokualla Silmurinne -lomaosakkeen

Keittiön remontti on valmistunut joulukuun 2018 alussa. Tule ja tutustu!

uusittu_keittio.jpg

Lisää kuvia löydät Ajankohtaista / Yhdistyksen kuva-albumista

Varustelu:

tupakeittiö + 2 makuuhuonetta + sauna + kylpyhuone/wc, 43 m2 + makuuparvi
vuodepaikkoja 6:lle (3+3) + makuuparvella 2:lle henkilölle, matkasänky
uuni, liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, TV, radio,  astiat, vaatteiden kuivauskaappi
takkauuni ja takkapuut
siivousvälineet ja -aineet, loppusiivous kuuluu vuokralaiselle

Vuokralaisen on tuotava mukanaan: lakanat, tyynyliinat, pyyheliinat, pefletit  ja mahdolliset talouspaperit.

VUOKRAT vuonna 2019

Muhoksen Hengitysyhdistyksen jäsenille: arkivuorokausi 35€, viikonloppu- ja pyhävuorokaudet 45€. Päiväkäytön hinta 25€ ja viikkovuokra 230€.

Muiden hengitysyhdistysten jäsenet: arkivuorokausi 50€, viikonloppu- ja pyhävuorokaudet 60€. Päiväkäyttäjiltä peritään 35€ ja viikkovuokra 335€.

Ei jäsenille: kaikki vuorokaudet 70€.

HUOM! Viikonloppuhinnat ovat voimassa myös hiihtolomaviikolla 10 ja syyslomaviikon 43 ajan.

Vuokraus

Osaketta vuokrataan aina kuluvan ja viiden seuraavan kuukauden ajalle Muhoksen Hengitysyhdistyksen jäsenille. Muille vuokrausaika on kuluva ja seuraava kuukausi.
Osakkeen vuokra laskutetaan etukäteen, peruutukset viimeistään 7 vrk ennen varauksen alkua, muutoin peruutusmaksuna peritään puolet käyttömaksusta.
Varaus alkaa klo 16 ja päättyy klo 16. Kannattaa kysyä myös "äkkilähtöjä" ja peruutuspaikkoja!

Lomaosakkeen käyttäjät saavat pienen alennuksen Rokuan kylpylähotellin uinti- ja kuntosalimaksuista sekä ruokailuista.

Osakkeen avaimen saat avainboxista, varauksesi yhteydessä saat sen avaamiseen tarvittavan koodin ja ohjeet. Voi myös hakea avaimen kylpylähotellin vastaanotosta, avaimen luovutuksesta peritään 6€/varaus. Avain palautetaan samaan paikkaan, mistä sen käyttöösi olet saanut.

Varaukset ja tarkemmat tiedot:
Mirja Karjalainen, soittaen puh. 050 327 9713

tai mirja.karjalainen@netti.fi

Ei tekstiviestejä puhelimeen, kiitos!

Lisätietoja Rokuasta: http://www.rokua.com