Virtain-Ruoveden Hengitysyhdistys

Yhdistyksemme edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää.

Virtain-Ruoveden Hengitysyhdistys on Hengitysliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksemme toimii hengityssairaiden ja heidän läheistensä palvelu-, tuki- ja edunvalvontajärjestönä Ruoveden kunnan ja Virtain kaupungin alueella.

Virtain-Ruoveden  Hengitysyhdistys on Hengitysliiton paikallisyhdistys.Yhdistyksemme toiminta-alueena on Ruovesi ja Virrat. Yhdistyksemme on perustettu 1983. Jäseniä yhdistyksessämme on noin 100.

ihminen kävelee metsässä tukilla kuvituskuva

Yhdistyksen toiminta

Vertaistoiminta on yksi Hengitysyhdistysten keskeisimmistä toimintamuodoista. Vertaistuella tarkoitetaan samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien ihmisten kohtaamista, kuulluksi ja ymmärretyksi tulemista ja toisten tukemista.

Se on vuorovaikutuksessa olemista, kokemusten ja tuntemusten vaihtamista sekä oman sairaushistorian tarkastelua ja jakamista toisten kanssa. Ennen kaikkea vertaiset voivat antaa ja saada voimaa ja iloa arkielämään.

syksy vaahtera lehtiä kuvituskuva

Toiminnasta tiedottaminen

Yhdistyksen toiminnasta tiedotetaan xx ja xx.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 25 euroa kaikilta jäseniltä.

Yhdistyksen säännöt

Tutustu yhdistyksen sääntöihin tästä.

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Voit liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenyytesi verkkopankissa heti. Jäsenmaksun suuruus näytetään sinulle automaattisesti valittuasi jäsenyhdistyksen ja jäsenlajin.

Puttosharjuntie 47
34800 Virrat

Yhdistykseen voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse virratruovesi@hengitysyhdistys.fi
tai soittamalla 044 524 0817.

Yhdistyksen luottamushenkilöt

Kati Ekmark