Savonlinnan Seudun Hengitysyhdistys

Yhdistyksemme edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää.

Savonlinnan Seudun Hengitysyhdistys ry on perustettu vuonna 1948, ja se on yksi Hengitysliiton 86 yhdistyksestä. Yhdistyksemme toimii hengityssairaiden ja heidän läheistensä palvelu-, tuki- ja edunvalvontajärjestönä Savonlinnan, Rantasalmen, Sulkavan ja Puumalan kuntien alueella.

Tulevia tapahtumia

LIIKUNTARYHMÄT TOIMIVAT JÄLLEEN!

Savonlinnan Seudun Hengitysyhdistyksen ja Punkaharjun Sydänyhdistyksen Kruunupuiston allasryhmät ovat tauolla syksyyn 2022 saakka. Toivotamme kaikki jäsenemme tervetulleiksi ensi syksynä tähän ryhmään! Yhteyshenkilö Virpi Kaksonen p:050 529 1886

Hengitysyhdistyksen ohjattu liikuntaryhmä GYM42, Pappilankatu 3 Savonlinna, jatkuu toistaiseksi. Sauvakävely ryhmät sydänyhdistyksen kanssa jatkuvat toistaiseksi.

Liike on lääke!

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Voit liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenyytesi verkkopankissa heti. Jäsenmaksun suuruus näytetään sinulle automaattisesti valittuasi jäsenyhdistyksen ja jäsenlajin.