Savonlinnan Seudun Hengitysyhdistys

Yhdistyksemme edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää.

Savonlinnan Seudun Hengitysyhdistys ry on perustettu vuonna 1948, ja se on yksi Hengitysliiton 86 yhdistyksestä. Yhdistyksemme toimii hengityssairaiden ja heidän läheistensä palvelu-, tuki- ja edunvalvontajärjestönä Savonlinnan, Rantasalmen, Sulkavan ja Puumalan kuntien alueella.

Tulevia tapahtumia

Savonlinnan Seudun Hengitysyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään yhdistyksen toimistolla Tulliportinkatu 5 B 37 keskiviikkona 20.10. 2021 klo 17.00.

Savonlinnan Seudun Hengitysyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään yhdistyksen toimistolla Tulliportinkatu 5 B 37 keskiviikkona 20.10.2021 klo 18.00.

Tule mukaan päättämään yhdistyksen luottamushenkilöistä vuosille 2022-2023!

Tuoreimmat uutiset

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Voit liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenyytesi verkkopankissa heti. Jäsenmaksun suuruus näytetään sinulle automaattisesti valittuasi jäsenyhdistyksen ja jäsenlajin.