Mäntän Seudun Hengitysyhdistys

Yhdistyksemme toiminta-ajatuksena on parantaa hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja edistää yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia sekä toimia etujärjestönä terveyden edistämisen ja sairauksien ehkäisyn puolesta.

Mäntän Seudun Hengitysyhdistys on Hengitysliiton paikallisyhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1957. Jäseniä oli vuoden 2018 lopussa 99. Yhdistyksemme toimii Mänttä-Vilppulan alueella.

Yhdistyksemme tarjoaa jäsenilleen juuri sellaista toimintaa kuin jäsenet haluavat.
Ole siis aktiivinen, tule mukaan toimintaan ja tuo omat uudet ideasi!

ihminen kävelee metsässä tukilla kuvituskuva

Yhdistyksen toiminta

Vertaistoiminta on yksi Hengitysyhdistysten keskeisimmistä toimintamuodoista. Vertaistuella tarkoitetaan samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien ihmisten kohtaamista, kuulluksi ja ymmärretyksi tulemista ja toisten tukemista.

Se on vuorovaikutuksessa olemista, kokemusten ja tuntemusten vaihtamista sekä oman sairaushistorian tarkastelua ja jakamista toisten kanssa. Ennen kaikkea vertaiset voivat antaa ja saada voimaa ja iloa arkielämään.

syksy vaahtera lehtiä kuvituskuva

Toiminnasta tiedottaminen

Yhdistyksen säännöt

Tutustu yhdistyksen sääntöihin tästä.

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Voit liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenyytesi verkkopankissa heti. Jäsenmaksun suuruus näytetään sinulle automaattisesti valittuasi jäsenyhdistyksen ja jäsenlajin.

Seppäläntie 24
35800 Mänttä

Yhdistykseen voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse mantanseutu@hengitysyhdistys.fi.
tai soittamalla 040 488 9464.

Yhdistyksen luottamushenkilöt

Kirsti Hirvonen