Loviisan Seudun Hengitysyhdistys – Lovisa Nejdens Andningsförening

Loviisan Seudun Hengitysyhdistys edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää.

Yhdistys tarjoaa hengityssairaille ja heidän läheisilleen yhteisön osallistua ja vaikuttaa. Loviisan Seudun Hengitysyhdistys on Hengitysliiton jäsenyhdistys. Loviisan Seudun Hengitysyhdistyksen toimialuetta ovat Loviisa ja Lapinjärvi.

Yhdistys on perustettu 4.12.1955. Yhdistys toimii myös terveyden edistämisen ja puhtaan ilman puolesta.
Jäsenistä suurin osa on astmaa sairastavia tai astmalasten huoltajia. Lisäksi
voi  olla allergista nuhaa, uniapneaa, pölykeuhkosairauksia, keuhkoahtaumaa ja muita harvinaisia hengityselinten sairauksia. Jäseniltä ei edellytä hengityselinsairautta.

Lisätietoa hengityssairauksista löydät Hengitysliiton verkkosivuilta.

Tutustu toimintaamme ja ota yhteyttä!

ihminen kävelee metsässä tukilla kuvituskuva

Yhdistyksen toiminta

Yhdistyksen kokoukset ja suurin osa toiminnasta järjestetään Kumppanuustalo Kulmassa osoitteessa Sibeliuksenkatu 3, Loviisa. Teemme yhteistyötä paikkakuntamme viranomaisten, päättäjien, terveydenhuollon sekä muiden paikallisten yhdistysten kanssa.

Vertaisuus on tärkeä osa toimintaamme. Samanlaisessa elämäntilanteessa olevat tai samaa sairautta sairastavat ihmiset voivat vaihtaa ajatuksia, toimia yhdessä ja tukea toisiaan. Järjestämme muun muassa jäseniltoja, retkiä, asiantuntijaluentoja ja liikuntatoimintaa.

syksy vaahtera lehtiä kuvituskuva

Toiminnasta tiedottaminen

Jäsenedut

Hengitysliitto tarjoaa valtakunnalliset jäsenetunsa kaikille paikallisten hengitysyhdistysten jäsenille. Valtakunnalliset jäsenedut näet Hengitysliiton sivuilta.

Paikalliset jäsenedut

• Parturiliike Ekokampaamo Indyan
    Kampaamo- ja parturipalvelut, muut hoidot -10 % työstä. Jäsenedun saat esittämällä jäsenkorttisi.
    Tiedustelut ja ajanvaraus: 050 400 2396
    Osoite: Brandensteininkatu 11, 07900 Loviisa
  • Loviisan Suolahuone
    Erikoishintaiset hoidot 40 minuuttia jäsenillemme.  Kun kaksi tai kolme tulee hoitoon yhdessä, hinta puolittuu. Kysy hinta suoraan Suolahuoneelta.
    Tiedustelut ja ajanvaraus: 040 540 9030
    Osoite: Sibeliuksenkatu 1

Yhdistyksen säännöt

Tutustu yhdistyksen sääntöihin tästä.

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Voit liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenyytesi verkkopankissa heti. Jäsenmaksun suuruus näytetään sinulle automaattisesti valittuasi jäsenyhdistyksen ja jäsenlajin.

Pitkäsaarentie 12
07920 Loviisa

Yhdistykseen voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse ninamaritajohansson@gmail.com
tai soittamalla 050 536 3818.

Yhdistyksen luottamushenkilöt

Tarja Brask