Olet täällä

Retki Hyvinvointikartano Kaisankotiin 20.10.2016

Juhlistimme Maailman keuhkoahtaumapäivää ja ja Hengitysliiton 75-vuotisjuhlavuotta virkistysretkellä Hyvinvointikartano Kaisankotiin, teemana "Piuhallisten pidot". Kaikilta meiltä jotain "piuhoja" löytyy - ainakin hermostossa - vaikkei mukana nyt ollutkaan happihoitopotilaita...

Kaisankoti on erilaisia hyvinvointi-, ravintola-, kokous- ja majoituspalveluja tarjoava yrityskokonaisuus viihtyisässä kartanomiljöössä Espoon Pakankylässä. Meidän päiväohjelmaamme kuului tervetulokahvitus ja fysioterapeutti Marjukka Somiskan ohjaama reipas tuolijumppa kokoustila Vaahterassa. Sitten söimme runsaan ja maittavan lounaan kartanoravintolassa, joka olikin sopivana johdatuksena ravitsemusterapeutti Erjastiina Heikkisen asiantuntijaluennolle, aiheena Pieni muutos lautasellasi - suuri vaikutus päivään. Yleisö innostui esittämään runsaasti kysymyksiä, sillä oikeaoppinen ravitsemus on tärkeää myös hengityssairaille.

Lopuksi teimme kierroksen kylpylärakennuksessa, siellä oli myös mahdollisuus pieniin ostoksiin aulamyymälässä. Paluumatkalle lähdimme mielet ja kehot virkistyneinä ja sehän se oli retken tarkoituskin.