Vakka-Suomen Hengitysyhdistys

Vakka-Suomen Hengitysyhdistyksen jäsenistöön kuuluvat mm. astmaa, allergista nuhaa, asbestia, keuhkoahtaumatautia, uniapneaa, pölykeuhkosairauksia sekä tuberkuloosia sairastavia ja heidän läheisiään.

Toimialueemme on Uusikaupunki lähiympäristöineen.

ihminen kävelee metsässä tukilla kuvituskuva

Yhdistyksen toiminta

Kokoonnumme kerran kuukaudessa torstaisin kello 17 Sakunkulman palvelukeskuksessa osoitteessa Zacharessianinkatu 1,  23500 Uusikaupunki. Tervetuloa yksin tai ryhmässä. Toistaiseksi Korona-tauolla.

Uniapnean vertaistukiryhmään etsimme ohjaajaa. Ryhmä on kokoontunut 3–4 kertaa vuodessa. Toistaiseksi tauolla.

Kevätkokous

Lauantaina 17.4. klo 14

Toivotaan osallistumista Teams-yhteydellä tai valtakirjalla. Hallitus on fyysisesti koolla Kettelintie 137, Pyhämaa.

Kokouksessa sääntömääräiset asiat, hallituksen jäsenmäärän muutos ja jäsenten valinta vapaille paikoille kauden 2020-2021 loppuun.

Kokousmateriaalin ja Teams-linkin saa varapuheenjohtaja Kimmo Laasoselta laasonenkimmo95@gmail.com 10.4. alkaen.

syksy vaahtera lehtiä kuvituskuva

Toiminnasta tiedottaminen

Jäsenilloista, asiantuntijaluennoista, retkistä ja muusta toiminnasta ilmoitamme paikallislehtien seuratoimintapalstalla sekä verkkosivuillamme. Seuraa ilmoitteluamme.

Jäsenedut 2021

Jäsenkorttia näyttämällä saat alennusta:

• Info kirjakauppa, normaalihintaiset kirjat – 10%
  • HiusMekka, hiusten leikkaus & tuotteet -5 %
  • Järven Kello ja Kulta Ky, normaalihintaisista tuotteista 10–15 % tuoteryhmästä riippuen.
  • Kenkäkauppa Alina -10 %
  • Kodin kangastus, verhokankaat -10 %
  • Pulla Pirjot -8 %
  • Putiikki Sik-Sak -10 %
  • Telmarin, valaisimet ja lamput -15 %
  • Vaateliike Amalinda -10 %, ei pikkupalan eikä ruskatuotteista.

Sakunkulmassa on myytävänä suruadresseja.

Yhdistyksen säännöt

Tutustu yhdistyksen sääntöihin tästä.

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Voit liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenyytesi verkkopankissa heti. Jäsenmaksun suuruus näytetään sinulle automaattisesti valittuasi jäsenyhdistyksen ja jäsenlajin.

Kettelintie 137
23930 Pyhämaa

0400 717 157

Yhdistykseen voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse vakkasuomi@hengitysyhdistys.fi.

Yhdistyksen luottamushenkilöt

Taina Vuorio