Harvinaista palloilua

Ajankohta: 24.08.2024 klo 09:00 – 21:00

Paikka: Tammelan stadion, Tampere

Järjestäjä: Hengitysliitto

Harvinaista palloilua -tapahtuma kutsuu sinut edistämään liikunnallista elämäntapaa ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista arjessa. Tapahtuma on maksuton ja soveltuu erityisesti kaiken kuntoisille hengityssairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Erilaisten lajikokeilujen lisäksi osallistujat pääsevät jakamaan vertaistukea ja kokemustietoa.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet edistämään hengitysterveyden asiaa. Laitetaan yhdessä hyvää puhinaa liikkeelle uudella Tammelan stadionilla!

Aamupäivän aikana pääset testaamaan erilaisia liikuntapisteitä ja iltapäivällä inspiroidut tutkija Elisabet Lahden sisua ja sisukkuutta käsittelevästä luennosta. Menossa mukana ovat muun muassa Ammattiopisto Luovi, Hämeen Liikunta ja Urheilu, Ikäinstituutti, Liikkujan Apteekki, Suomen Apteekkariliitto, Suomen Golfliitto, Suomen Keilailuliitto, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto sekä VaLePa ry. Nikotiinitonta urheilua edistää Hengitysliiton Stumppi-palvelut.

Paneelikeskustelussa kuulet kokemuksia suomalaisen sisun ja liikunnan merkityksestä. Paneelikeskustelun juontaa toimittaja Maarit Tastula. Tapahtuman kruunaa mahdollisuus osallistua Veikkausliigapeliin Ilves-EIF.

Ilmoittaudu:

Ilmoittaudu mukaan 2.8.2024 mennessä verkkolomakkeella.

Voit ilmoittaa samalla lomakkeella useita osallistujia.

Yhteiskuljetus Turusta:

Turun Seudun Hengitysyhdistys järjestää yhteiskuljetuksen Harvinaista palloilua tapahtumaan.
Yhteiskuljetuksen omavastuu on 25 € (Turku – Tampere – Turku).
Bussikuljetus lähtee linja-autoasemalta.

Yhteiskuljetukseen pitää ilmoittautua erikseen Turun Seudun Hengitysyhdistyksen toimistolle s-postilla: turunseutu@hengitysyhdistys.fi tai soittamalla p. 040 5934 047.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 2.8.2024 mennessä. Lähtijämäärä tulee olla vähintään 30 hlö, jotta yhteiskuljetus toteutuu.

Tapahtumaa ovat tukemassa:

GreenCare suomalaisen puutarhan asiantuntija

Tapahtuma on jatkoa Hengitysliiton vuodesta 2018 alkaen järjestämille liikuntatapahtumille, jotka ovat erityisesti suunnattu harvinaista hengityssairautta tai muita hengityssairautta sairastaville, keuhkosiirron saaneille ja heidän läheisilleen.