Kerhotila

Palvelut

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen normaalien liikunta- ja vertaisryhmien lisäksi monenlaista toimintaa. Vuoden aikana jäsen voi osallistua erilaisiin kulttuuritapahtumiin, matkoihin ja virkistyspäiviin jäsenhinnoilla. Lisäksi jäsen saa liiton jäsenlehden lisäksi myös yhdistyksen oman Hengitysviesti-jäsenlehden neljä kertaa vuodessa.

Kesäkoti Toivonniemi Ruissalossa palvelee myös kesäkaudet jäsenille edulliseen hintaan. Toivonniemeen voit tehdä pikku eväsretken tai vaikkapa vuokrata huoneen pidemmäksi ajaksi.

Toimistolta jäsenet voivat toimistoaikana ostaa edulliseen jäsenhintaan mm. Pef-mittareita, PEP-pulloja, hengityslämmittimiä ja nenähuuhtelukannuja yms.

Tämä lisäksi Hengitysliitto tarjoaa valtakunnalliset jäsenetunsa kaikille paikallisten hengitysyhdistysten jäsenille. Valtakunnalliset jäsenedut näet Hengitysliiton sivuilta.