Jäsenterveiset

Jäsenterveiset ovat paikallisia uutisia tai kuulumisia, jotka käsittelevät yhdistyksen toimintaa. Terveiset voivat käsitellä tulevia tai pidettyjä tapahtumia, merkkipäiviä tai vaikkapa paikallista vaikuttamista. Lukemalla yhdistyksen jäsenterveisiä pysyt ajantasalla yhdistyksen toiminnasta.

Vertaispuhelimesta tukea elämään keuhkoahtauman kanssa

Sairastatko keuhkoahtaumaa tai sairastaako läheisesi? Hengitysliitto kokeilee syys-lokakuussa uutta vertaistukimuotoa heille, joita sairaus askarruttaa. Viiden viikon ajan kerran viikossa kokenut vertaistoimija on valmiina keskustelemaan puhelimessa elämästä keuhkoahtauman kanssa.

Vertaispuhelin päivystää keskiviikkona 9.9. kello 9-11, torstaina 17.9. kello 12-14, keskiviikkona 23.9. kello 14-16, keskiviikkona 30.9. kello 9-11 ja torstaina 8.10. kello 13-15.

Tietopaketti koronavirusasioista linkistä https://www.hengitysliitto.fi/fi/hengityssairaudet/ajankohtaista-koronav...

Vuosikokous ti 6.10.2020 klo 15.00 Turinatuvalla. Tervetuloa!