Yhdistys on perustettu 1995

Jäsenmaksut  v 2019    25€  varsinainen jäsen  ja  15€  nuoriso-ja perheenjäsen.

Yhdistys tukee Someron liikunnan sarjalippu ostoja 6€/ostos. = uimahallin ranneke tai kuntosalikortti, joihin kertoja ladataan.

Tätä etua voit käyttää liikunnan ryhmissä kuntosalilla ja uimahallissa. Ostoksesi voit tehdä uimahalli Loiskeen kassalla esittämällä jäsenkorttisi jäsennumeron.

Yhdistyksen tavoitteena on edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua sekä toimia edunvalvonta- ja tukijärjestönä. Yhdistys toimii myös terveyden edistämisen ja puhtaan elinympäristön puolesta.

Yhdistys:

• toimii hengityssairauksien  hoidon ja kuntoutuksen puolesta.
  • vaikuttaa hengityssairaiden  edunvalvonta-, tuki-, ja asiantuntijajärjestönä
  • on paikallisesti yhteistyössä päättäjien ja viranomaisten sekä muiden vammais-, kansanterveys- ja vapaaehtoisten kansalaisjärjestöjen kanssa.

HALLITUS

Leena Lauren puheenjohtaja