AVIN Päätös joulukuussa

Hei,

Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti 9.12.2021 ulottaa koronarajoituksia Kanta-Hämeessä asiakas- ja yleisötilojen käyttöön. Päätös on jatkoa 4.12. tulleeseen päätökseen. Tartuntatautilain pykälään 58 d perustuva päätös on voimassa 11.-31.12. 2021. AVIn päätösten seurauksena Riihimäen kaupunki ottaa käyttöön koronapassin rajoitusten sijaan kaikissa toiminnoissa, joissa se on mahdollista. Passi on käytössä (yli 16-v.) Riihimäen uimahallissa sen yleisölle avoinna oloaikana sekä liikunta- ja hyvinvointikeskuksen liikuntaryhmissä. ​Uimahalliin tullessa koronapassin tarkastaa kassahenkilö ja koronapassin lisäksi mukana tarvitsee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. Kaikki uimalaa avoinna oloaikana käyttävät asiakkaat kulkevat kassan kautta.

Kaupungin sivuilta löytyy lisää tietoa https://www.riihimaki.fi/tiedotteet/koronapassi-kayttoon-kaikissa-riihimaen-kaupungin-yleisotilaisuuksissa-ja-osassa-asiakastiloista/ ja linkit Avin päätöksiin.

Muistuttaisin vielä tässä samalla, että kaupungilla on menossa kilpailu tapahtuman järjestämisestä. Lisää voit lukea https://www.riihimaki.fi/koe-ja-nae/kulttuuri/tapahtumakilpailu/

Mukavaa joulun odotusta,

Markus Rantsi
vs. liikunta- ja hyvinvointipäällikkö
0404854605