Toiminta

Pohjois-Kymen Hengitysyhdistys ry on Hengitysliitto ry:n paikallisyhdistys. Toimimme Kouvolan ja Iitin alueilla. Tuemme hengityssairaiden ja heidän läheistensä hyvää elämänlaatua. Toimimme terveellisen elinympäristön ja puhtaan ilman puolesta. Vertaisryhmät ovat tärkeä osa toimintaamme. Ryhmissä samanlaisessa elämäntilanteessa olevat ja hengityssairautta sairastavat ihmiset voivat vaihtaa ajatuksia, toimia yhdessä ja tukea toisiaan.

Tapahtumakalenteri

Vertaistukiryhmät
Vertaistukiryhmät kokoontuvat kuukausittain keskiviikkoisin Porukkatalolla, (Savonkatu 23) klo 18.
Tapahtumakalenterissa tarkat tiedot.

Liikunta
Hajusteeton kuntosaliryhmä
8.9.2020 lähtien Haanojan Haalilla tiistaisin klo 18

15.10.–19.11. Joogakurssi hengityssairaille
Joogahuone Annelin Ajan tiloissa, omaa joogamattoa ei tarvita. Opettajana fysioterapeutti, joogaopettaja Anni Lankinen. Kurssi pidetään torstaisin klo 19-20:30. Kurssille otetaan 10 henkilöä. Koko kurssin omakustannushinta on 10 €. Ilmoittautumiset 10.9. mennessä: pohjoiskymi@hengitysyhdistys.fi
Paikka: Madekuja 3, 45160 Kouvola.