Yhdistyksen jäsenmaksu v. 2020 on 20 €. Nuoriso-/perheenjäsenen maksu on 10 €.

Ryhmien toiminta syksyllä 2020

• Asahi/jooga tiistaisin klo 12-13 Järjestötalon monitoimitilassa, os. Tasakatu 4-6, 1. krs, ei jäsenet 20€/kausi
  • Boccia maanantaisin ja torstaisin klo 9-12 Uimahallin alasalissa. Yhteyshenkilö Kalevi Pikkarainen.
  • Happiliikunta maanantaisin klo 16.30-17.30 Järjestötalon monitoimitilassa, os. Tasakatu 4-6, 1.krs, ei jäsenet 20€/kausi
  • Viriketupa joka toinen maanantai (parilliset viikot) klo 13-15 yhdistyksen toimistolla, os. Savontie 31-33. Ajankohtaista keskustelua ja vierailevia luennoitsijoita. Yhteyshenkilö ja ryhmän vetäjä Eila Parkkonen.
  • Toiminnallinen vertaiskerho keskiviikkoisin klo 12-15 yhdistyksen askartelutilassa, os. Savontie 31-33. Askartelua ja käsitöiden tekemistä vaihtuvien teemojen mukaisesti.
  • Uniapnea vertaistukiryhmä keskiviikkoisin 16.9., 14.10., 18.11. ja 16.12. klo 18.00 yhdistyksen toimistolla, os. Savontie 31-33. Ryhmän ohjaajana Marjo Putkonen.

Ryhmien toimintaan osallistuminen on yhdistyksen jäsenille maksutonta.

TERVETULOA!

HUOM! Ryhmien kokoontumisajat sekä mahdolliset muutokset ilmoitetaan lauantaisin Pieksämäen Lehden Seurapalstalla!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HENGITYSYHDISTYKSEN TOIMISTOLTA SAATAVAT TUOTTEET

Toimistoltamme saa maksuttomia Hengitysliiton oppaita, joissa on tietoa eri hengityssairauksista sekä Hengitys-lehtiä.

Myynnissä olevat tuotteet:

• adresseja sekä vertaisryhmän tekemiä onnittelu/joulukortteja
  • PEF- mittari Pinnacle (tuotetta myydään pääsääntöisesti Pieksämäen Uuden Apteekin kautta)
  • NHS- nenähuuhtelukannu
  • NHS- vesipiippu-inhalaattori
  • Jonaset- tuotteita:
  • lämpöhuppu/kaulaliina/kauluri ja lämmitin
  • hengitysilmanlämmitin (erillinen)
  • Jonaspro- hengityssuojain (katu- ja siitepölyn pienhiukkasia vastaan)

Myynnissä myös kuulokojeiden Rayovac extra- merkkisiä paristoja (mallit 13, 312 ja 675) edulliseen hintaan.

Myös muita tuotteita voimme tilata erikseen sovittaessa!

Myytävien tuotteiden tuotto menee lyhentämättömänä Pieksämäen Seudun Hengitysyhdistyksen hyväksi.