Silmälaseja

Toiminta

PIEKSÄMÄEN SEUDUN HENGITYSYHDISTYKSEN JÄSENMAKSU v. 2019 ON 20 €. Nuoriso-/perheenjäsenen maksu on 10 €.

Ryhmien toiminta keväällä 2019

• Asahi/jooga tiistaisin klo 12-13 Järjestötalon monitoimitilassa, os. Tasakatu 4-6, 1. krs.
  • Boccia maanantaisin ja torstaisin klo 9-12 Uimahallin alasalissa. Yhteyshenkilö Kalevi Pikkarainen.
  • Happiliikunta maanantaisin klo 16-17 Järjestötalon monitoimitilassa, os. Tasakatu 4-6, 1.krs.
  • Viriketupa joka toinen maanantai (parilliset viikot) klo 13-15 yhdistyksen toimistolla, os. Savontie 31-33. Ajankohtaista keskustelua ja vierailevia luennoitsijoita. Yhteyshenkilö ja ryhmän vetäjä Eila Parkkonen.
  • Toiminnallinen vertaiskerho keskiviikkoisin klo 12-15 yhdistyksen askartelutilassa, os. Savontie 31-33. Askartelua ja käsitöiden tekemistä vaihtuvien teemojen mukaisesti.

Ryhmien toimintaan osallistuminen on yhdistyksen jäsenille maksutonta. Asahi/joogaan ja Happiliikuntaan osallistumisesta yhdistys perii ei-jäseniltä kevät- ja syyskaudelta lukukausimaksun, joka on 20 €/kausi. Tutustumiskäynti on maksuton. Lisätietoja ryhmien toiminnasta toimistolta p. 040 519 2816.

TERVETULOA!

HUOM: Ryhmien kevätkausi 2019 on päättynyt. Syyskausi alkaa 09/2019.

Ryhmien kokoontumisajat sekä mahdolliset muutokset ilmoitetaan lauantaisin Pieksämäen Lehden Seurapalstalla!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HENGITYSYHDISTYKSEN TOIMISTOLTA SAATAVAT TUOTTEET

Toimistollamme on tarjolla maksuttomia Hengitysliiton lehtiä ja esitteitä.

Myynnissä olevat tuotteet:

• adresseja sekä vertaisryhmän tekemiä onnittelu/joulukortteja
  • PEF- mittari Pinnacle (tuotetta myydään pääsääntöisesti Pieksämäen Uuden Apteekin kautta)
  • NHS- nenähuuhtelukannu
  • NHS- vesipiippu-inhalaattori
  • Ba-Tube- hengitysharjoitusapuväline
  • Jonaset- tuotteita:
  • lämpöhuppu/kaulaliina/kauluri ja lämmitin
  • hengitysilmanlämmitin (erillinen)
  • Jonaspro- hengityssuojain

Myynnissä myös kuulokojeiden Rayovac extra- merkkisiä paristoja (mallit 13, 312 ja 675) edulliseen hintaan.

Myös muita tuotteita voimme tilata erikseen sovittaessa!

Myytävien tuotteiden tuotto menee lyhentämättömänä Pieksämäen Seudun Hengitysyhdistyksen hyväksi.