AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista-otsikon alta löydät kaikki yhdistyksen uusimmat jäsenterveiset ja tapahtumat koottuna yhteen paikkaan. Ajankohtaista-sivun alta löydät myös yhdistyksen kuva-albumit, johon päivitetään kuvia esimerkiksi yhdistyksen tapahtumista.  (Kuva albumi on tulossa)

LAULUKERHO  kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 10.00-11.00, yhdistyksen toimistolla, Torikatu 3, Parikkala.  Ohjaajana koulunjohtaja, opettaja Teuvo Huotilainen. Osanottomerkinnät listaan.  Kaikille avoin. Jäsenille maksuton, muille 3 e/krt.

LIIKUNTAKERHO  kokoontu perjantaisin  klo 14.00-14.45 yhdistyksen toimistolla, Torikatu 3, Parikkala.  Ohjaajana fysioterapeutti Jenna Joronen.  Liiku aivan oman tahtisi mukaan, ei pakkotahtista eikä hikijumppaa.  Osanottomerkinnät listaan.  Kaikille avoin. Jäsenille maksuton, muille 3 e/krt.

Yhdistyksen talkoilla valmistamia saunavastoja löydät kauppojen pakastealtaista.  Yllätä saunavieras tuoreella vastalla tai vie  tuliaisiksi, vaikka kukkien sijaan.

Oman yhdistyksen painattamia, kauniita muistoadresseja, erilaisilla muistolauseilla löydät kauppaliikkeen myyntipisteistä tai jäsenhintaan yhdistyksen toimistolta.