Jäsenterveiset
Uusi toiminnanjohtaja esittelyssä

Jäsenterveiset

Pääkaupunkiseudun Hengitysyhdistys on saanut uuden toiminnanjohtajan. Hän on Tuula Narvola ft., TtM., ammatillinen opettaja ja pitkän linjan yhdistysihminen.

Minkälaisin ajatuksin ryhdyt Pääkaupunkiseudun Hengitysyhdistyksen vetäjäksi?

- Hengitysasiat ovat nyt pinnalla. On tärkeää, että yhdistyksen rooli ja merkitys tulee esille hengityshyvinvoinnista keskusteltaessa. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan terveyteensä. Yhdistyksellä on tärkeä rooli tarjota tukea ja tietoa tässä asiassa niin hengityssairaille kuin muillekin.

Aloitan työni kuuntelemalla ja tulevaisuuskuvan kirkastamisella. Resurssien varmistaminen, aktiivinen verkostotyö ja osallisuuden lisääminen varmistavat tulevaisuuden toiminnan. Hallituksen kanssa tiiviissä yhteistyössä toimimme jäsentemme parhaaksi.

Kerro jotain itsestäsi

Vapaa-ajallani harrastan luonnossa liikkumista, jazztanssia ja laulamista, rumpujen soittoakin olen opetellut. On mukavaa tutustua uusiin asioihin, ilmiöihin ja ihmisiin. Silmät ja korvat auki kulkien näkee ja kuulee enemmän.

Ota yhteyttä!

Puh. 040 559 6833