Tietokoneella näpyttelyä

Skype ohjeet

Etäyhteyksissä käytämme Skype for Business-videoneuvotteluohjelmaa. Osallistuja tarvitsee nettiyhteyden, toimivan sähköpostiosoitteen, nettikameran, kaiuttimen ja mikrofonin. Verkossa toteutettaviin tilaisuuksiin osallistutaan klikkaamalla sähköpostiin saapunutta verkkokokouksen kutsulinkkiä, jonka tilaisuuden järjestäjä on osallistujille lähettänyt.

Hengitysyhdistysten jäsenet voivat halutessaan ladata käyttöönsä Skype for Business -ohjelman maksutta. Käyttäjätunnukset saat Janne Elovirralta, janne.elovirta(a)hengitysliitto.fi

Jos sinulla ei ole Skype for Business -ohjelmaa, voit osallistua tilaisuuksiin Web App ‐laajennuksen avulla. Skype for Business Web App on selainpohjainen ohjelma, jolla voi osallistua Skype for Business -tilaisuuksiin.  Katso ohjeet Web App -laajennukseen.