Säännöt

Lainopillista neuvontaa yhdistyksen jäsenille

TARVITSETKO APUA LAKIASIOISSA?

Varatuomari Asko Haavikko tarjoaa Oulun Seudun Hengitysyhdistyksen jäsenille edullista lainopillista neuvontaa.

Haavikolta saat apua esimerkiksi perhe- ja perintöoikeudellisten asioiden hoitamiseen, kuten testamentteihin, edunvalvontavaltakirjoihin, perunkirjoituksiin, osituksiin ja perinnönjakoihin. Lisäksi saat ohjeita vaikkapa kiinteistöasioihin tai lahjoitusten tekemiseen.  Haavikko pystyy kokeneena lakimiehenä neuvomaan sinua muissakin perheen lakiasioissa. Tarvittaessa hän laatii erikseen sovittavaa edullista palkkiota vastaan tarvitsemasi asiakirjat.

Yhdistys veloittaa lainopillisesta neuvonnasta 30 euron tuntipalkkion.  Mikäli valtuutat Haavikon neuvonnan jälkeen laatimaan tarvitsemasi asiakirjan, yhdistys veloittaa erikseen sovittavan palkkion.

Voit soittaa Askolle numeroon 050 5011248 ja sopia tapaamisen.