Pyyhkeitä ja ruusu

Jäsenmaksut 2018

Yhdistyksen varsinainen jäsen: 21 e/vuosi
Nuorisojäsen (16-20-v): 13 e/vuosi
Lapsijäsen (alle 15-v):  ei jäsenmaksua, lapsen huoltajalta jäsenmaksu 21 e/vuosi
Perheenjäsen: 13 e/vuosi
Kannattajajäsen: yritykset väh. 100 e

Jäsenryhmät

Yhdistyksen varsinainen jäsen: yli 15-vuotias hengityssairas tai hengityssairaan perheenjäsen sekä hengityssairaan lapsen huoltaja, kunnes lapsi täyttää 15 vuotta.
Lapsijäsen: jäseneksi voidaan huoltajan suostumuksella hyväksyä alle 15-vuotias hengityssairas lapsi. Lapsen huoltajan täytyy myös liittyä jäseneksi. Lapsi ei voi olla yksinään jäsen. Lapsen huoltaja saa Hyvä Hengitys -lehden.
Nuorisojäsen: yli 15-vuotias (16-20-v) hengityssairas nuori. Nuori saa oman jäsenkortin.
Perheenjäsen: Varsinaisen jäsenen muu omainen perheestä.
Kannattajajäsen: kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai yhteisö. Kannatusjäsenyys on tarkoitettu niille, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä Hengitysliiton jäsenlomakkeen etusivulla. Paikallisyhdistyksesi määräytyy automaattisesti asuinpaikkasi mukaan, mutta voit toki kuulua mihin tahansa paikallisyhdistykseen.

JÄSENEDUT: