Luento

Luennot

Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tervetuloa!

Paikka Ajankohta  Luennon aihe
klo: XX.XX
Uniapnearyhmä
Keuhkoahtaumaryhmä
Vertaisryhmä
Vertaisryhmä

Luentoja on mahdollista seurata samanaikaisesti etäluennolla kotoa käsin tai ryhmässä.  Etäluennolle täytyy ilmoittautua viimeistään XXX mennesssä. Etäluennoille ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä! Etäluennolle ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse päivää ennen luentoa tarkemmat ohjeet luennon seuraamiseksi kotoa käsin.  Jos haluatte näyttää luennon esimerkiksi yhdistyksen tilaisuudessa, huolehtikaa, että kokoonnutte tilassa, jossa on tietokone, videotykki, tehokas nettiyhteys ja äänentoistolaitteet. Ilmoittautuessasi muista mainita, että osallistut etäluennolle kotoa.

Jos sinulla nousee kysymyksiä, tai haluat ilmoittautua ryhmään, ota yhteyttä XXX (nimi), XXX(at)XXX.XX sähköposti, XXX XXX XXXX (puhelinnumero).

Jos luennoista otetaan tallenteita, kannattaa ne syöttää tälle sivulle, jolloin kaikki luentoihin liittyvä info löytyy samalta sivulta. Jos yhdistyksellä on tapana syöttää luonnot myös tapahtumiin, kannattaa tälle sivulle laittaa linkki tapahtumakalenteriin.