Kesäkoti

XXX Seudun Hengitysyhdistyksen Kesäkoti XXX voi vuokrata edullisia kesähuoneita. Kuka tahansa voi varata kodin huoneita, mutta hinta on edullisempi yhdistyksen jäsenille. Kesäkoti sijaitsee XXX. Perille pääsee sekä omalla autolla, että bussilla nro XXX. Aikataulut löytyvät XXX seudun joukkoliikenteen internet sivuilta.

Rantasauna lämpiää talon kesäasukkaille, päiväkävijöille sekä varauksesta tilaussaunana. Tule viettämäään mukavaa kesäpäivää tai  varaa kesähuone pitemmäksi aikaan. Kesäkotiin ovat kaikki tervetulleita tutustumaan ja kesäkautena voit poiketa vaikka kahvilla.

Kesäkodin varaukset ja tiedustelut kesäaikaan numerosta XXX XXX XXXX (puhelinnumero).

Osoite: XXX

Jos yhdistyksellä on hinnasto erillisenä tiedostona, voi tiedoston halutessaan liittää tälle sivulle. Hinnastosta voi myös tehdä sivulle taulukon