Talvinen järvi

Lieksan Hengitysyhdistys

Hengitysliiton tarkoituksena on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää. Hengitysliitto on vaikuttava ja yhteistyöhakuinen sosiaali- ja terveysjärjestö, jonka ääntä kuulevat päättäjät ja kansalaiset. Yhdistyksemme on hengitysliiton paikallisyhdistys, jonka tavoitteet ja arvot ovat samat. Toiminta-alueemme on Lieksa, Nurmes ja Valtimo. Lämpimästi tervetuloa uudet jäsenet Joukkoomme, meitä kaikkia tarvitaan aina johonkin tehtävään. Vapaaehtoistyön on oltava mukavaa, kannustavaa ja sen on annettava hyvämieli tekijälleen. Voimme olla iloksi toinen toisillemme monin eri tavoin ja erilaisuudellamme.

Lieksan Hengitysyhdistys on perustettu ja merkitty rekisteriin 30.6.1955. Yhdistyksen toimisto sijaitsee osoitteessa:

Pielisentie 2-6
81700 LIEKSA
sähköposti: lieksa@hengitysyhdistys.fi

Aukioloajat:

tiistai, keskiviikko ja torstai.

klo 8-11 ja 12-14.

Yhdistyksen tehtävänä on:

• Terveyden edistäminen
  • Hengityssairaiden tukeminen
  • Vertaistuen antaminen
  • Ympäristön ja puhtaan ilman puolesta toimiminen
  • Yhteistoiminnan kehittäminen, jäsentemme toiveita kuunnellen
  • Virkistystoiminnan ja liikuntatapahtumien järjestäminen