Hallituksen järjestäytymiskokous käsitteli viime vuoden ja alkavan vuoden toimintaa

Yhdistyksen hallitus käsitteli 8.1.2021 järjestäytymiskokouksessaa rätingit viime vuodelta ja keskusteli myös tulevasta toiminnasta. Kevään aikana on tarjolla hengitysyhdistyksen toimintasuunitelman mukaisesti alla kerrottuja tapahtumia.

Uniapneatilaisuus ja lääkehoidon päivän tilaisuudet alueen apteekeissa. Myös keuhkoahtaumaa sairastavien vertaisryhmää käynistellään. Maailman astmapäivänä 4.5.2021 pyritään järjestämään ohjelmaa. Aikataulut selviävät kevään aikana.

Koko yhdistysväen yhteinen virkistysreissu on luvassa heinäkuussa. Tulossa on jäsenille tarkoitettu laivaretki Kemin / Tornion edustan merialueelle tai vaihtoehtoisesti teatteripäivä ulkoilmateatteriin Ouluun.  Ajankohta ja hinta selviävät lähiaikoina.

Syksyllä yhdistys tarjoaa hengityssairautta sairastaville keskustelevia vertaisiltoja. Omat iltansa saavat harvinaista hengityssairautta ja keuhkoahtaumatautia sairastavat.