Puheenhojtajan tervehdys, Palje-lehti 1/2020

Puheenjohtajan mietteitä

Näin päivien pidetessä ja kevään merkkien selvästi näkyessä, uusi hallitus on järjestäytynyt ja ryhtynyt tarmokkaasti hoitamaan yhdistyksen asioita.

Ensi elokuulle hallitus järjestelee kaikkia Pirkanmaan hengitysyhdistyksiä käsittävää kesäpäivää Ikaalisiin. Tähän tapahtumaan odotamme vieraita Pirkanmaan, kuin myös satakunnan puolen yhdistyksistä. Tapahtumaa järjestämään hallitus on nimennyt nelihenkisen toimikunnan.

Kesäkuussa on tulossa myös kesäretki Hyrsylän mutkaan 13.6.2020

Vertaistukitoimintaa pyritään kehittämään. Uutena ryhmänä on #tuoksutON-vertaistukiryhmä.

Jo pidemmän aikaa pyörinyt uniapnea -vertaisryhmä jatkuu. Kevään aikana ryhmä kokoontuu joka kuukausi Hämeenkyrön kirjastolla. Seuraa ilmoituksia yhdistyksen kotisivuilla ja Seutulehti UutisOivan-seuratoiminta palstalla.

Toivon, että osallistuisitte ryhmiin runsaslukuisesti, jotta saamme ryhmät pyöriin. Ryhmässä saa tukea oman sairautensa asioissa keskustellen toisten samaa sairautta potevien kanssa.

Uusien jäsenten hankintaan tullaan jatkossa kiinnittämään huomiota entistä enemmän. Yhdistyksen jatkuvuuden kannalta tämä on hyvin tärkeää, jotta yhdistys pysyy elinvoimaisena. Toivon, että jotakin hengityssairautta sairastavat tulisivat rohkeasti yhdistyksen jäseniksi.

Hyvässä hengessä     Terveisin Seppo Kivimäki