Puheenhojtajan tervehdys, Palje-lehti 2/2018

Yhdistyksemme kuluva vuosi on sen 30. vuosi. Vietimme juhlahetken Ikaalisissa Jyllin Kodeilla huhtikuussa. Juhlamme onnistui hienosti; siitä Kiitos kuuluu jäsenille, jotka osallistuivat juhlaan.

Lämpimän ja kauniin kesän jälkeen on aika siirtyä suunnittelemaan tulevaa toimintavuotta. Toivoisimme, että jäsenistö antaisi vinkkejä hallitukselle, millaista toimintaa halutaan. Olisiko esimerkiksi vertaistukitoiminnalle tarvetta? Retkiä voisimme järjestää vaikkapa muiden yhdistysten kanssa yhdessä, tai muuta mitä jäsenet toivovat. Vinkeistä olisimme hyvin kiitollisia!

Tuleva vuosi tuo mukanaan eduskuntavaalit ja Pieni ele -keräyksen vaalipaikoilla. Keräykseen tarvitsemme lipasvahteja, joten jos olet halukas lipasvahdiksi, ota yhteyttä puheenjohtajaan.

Jatketaan Hyvässä hengessä eteenpäin, yhdessä me onnistumme! t: Seppo pj.

Ps. Yhdistyksellämme on uudet kotisivut: https://www.hengitysyhdistys.fi/kyrosjarvenseutu Joko olet käynyt tutustumassa?