Puheenhojtajan tervehdys, Palje-lehti 1/2019

Ulkona paistaa aurinko ja on aivan mahtava ulkoilupäivä! Toivottavasti moni teistä ennättää ulos nauttimaan keväisetä talviulkoilusta.

Ensimmäinen vuosi, vuosi 2018, yhdistyksen puheenjohtajana alkoi miellyttävästi, sillä vietimme yhdistyksemme kolmekymmentävuotista taivalta yhdessä merkkipäivää viettäen.

Yhdistyksen tavoitteena on edelleen järjestää laadukkaita luento ym. tapahtumia jäsenistölle sekä kaikille niistä kiinnostuneille. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumiimme!

Viime vuonna olemme alkaneet näkymään enemmän sekä sähköisessä mediassa, että sanomalehdissä. Pyrimme tiedottamaan toiminnastamme myös uusilla internetsivuillamme. Nyt uusien sivujen myötä tavoittelemme sähköistä näkyvyyttä lisää.

Meillä on mukava nuorekas hallitus, joka tekee vapaaehtoista työtä sydämellä yhdistyksen puolesta. Tässä joukossa on helppo toimia puheenjohtajana. Ympärilläni toimii pätevä joukko erilaisissa vastuutehtävissä olevia ihmisiä.

Muistetaan mainostaa yhdistykseen liittymistä uusille ystävillemme ja työkavereille. Näin joukkomme kasvaa.

Ollaan aktiivisia ja jatketaan eteenpäin hyvässä hengessä

Seppo Kivimäki