Uniapnea vertaisryhmä

Kyrösjärven seudun ja Parkanon hengitysyhdistykset järjestävät alueiden uniapneetikoille vuosittain neljä vertaistukikokoontumista: Kaksi tilaisuutta kevätkaudella ja kaksi syyskaudella. Kokoontumiset pidetään vuorotellen Hämeenkyrössä ja Parkanossa. Tilaisuudet kestävät enintään kaksi tuntia. Uniapnea -vertaistukiryhmä osallistuu myös seudullisiin uniapnea- ja muihin tapahtumiin.

Uniapnea -vertaisryhmän kokoontumisten teemoja ovat olleet muun muassa ravinto, liikunta, uniapnean liitännäissairaudet, uusimmat tutkimustulokset uniapneasta ja laite-esittelyt.  Tilaisuuksissa on usein kahvitarjoilu.

Tilaisuuksista tiedotamme Palje-lehdessä, UutisOivan Seuratoimintaa-palstalla sekä
tekstiviesteillä. Lisätietoja myös uniapnea -vertaistukihenkilöltä, ota yhteyttä!

Uniapnea -vertaistukihenkilö
Reino Tuomi