Voimaa Mielen Hyvinvoinnista -luento

Voimaa mielen hyvinvoinnista -luento järjestettiin Aurinkorinteellä Hämeenkyrössä torstai-iltana 14.11.2019.

Luennoitsinana tapahtumassa oli YTT, sosiaalipsykologi Maria Härkki-Santala.
Luennossa puhuttiin mm. mielen hyvinvoinnista, vertaistuesta ja yhdistystoiminnan tärkeydestä. Luennon jälkeen kuulijat kertoivat omia kokemuksiaan luennon aihepiiriin liittyen, ja näistä kokemuksista virisi iloinen keskustelu.

Enemmänkin kuuliojoita olisi saliin mahtunut. Mutta kuten luennoitsija totesi, emme ole huolissamme niistä, jotka ovat paikalla, vaan niistä jotka ovat jääneet pois. Ensi kerralla kannattaa tulla paikalle, toteaa Seppo Kivimäki, yhdistyksen puheenjohtaja.

Kyrösjärven Seudun Hengitysyhdistys tarjosi kahvit osallistujille. Myös arpoja oli myynnissä yhdistyksen toiminnan tukemiseksi.