Ilman-päivän tapahtumassa Aurinkorinteellä

Kyrösjärven Seudun Hengitysyhdistysväki kutsui keskustelemaan tuoksuttomuudesta ja vertaisuudesta Ilman-päivänä Aurinkorinteelle Hämeenkyröön.

Hengitysliiton järjestöasiantuntija Hanna-Leena Kärkkäinen ja kokemustoimija alustivat illan aiheista: tuoksuttomuudesta ja vertaistuesta.

Saimme paljon aikaan keskustelua tuoksujen tuomista oireista ja pohdittiin yleisesti tuoksujen käyttöä. Samalla todettiin vertaistuen olevan erittäin tärkeää, kun tuoksujen vuoksi ei voi osallitua esim. erilaisiin yleisötilaisuuksiin.

Hengitysliito #tuoksutON-kampanjan avulla voi kukin selvittää omaa tuoksukuormaansa. Kun tiedostaa kuinka paljon erilaisia tuoksuja käyttää päivän mittaan ja minkälainen vaikutus niillä voi olla muihin ihmisiin, on helpompi muuttaa tottumuksiaan.

Hyvässä hengessä päätettiin tavata tulevaisuudessa Kyrösjärven Seudun Hengitysyhdistyksen järjestämässä #tuoksutON -vertaisryhmän merkeissä! Vertaisryhmästä tiedotetaan tarkemmin yhdistyksen kotisivuilla, UutisOivan Seuratoimintaa -palstalla sekä alueen ilmoitustauluilla.