Kuntoutus-, virkistys- ja retkitoiminta

Kuntoutustoiminta

Yhdistys on varannut 20 paikkaa tuetuille lomalle 2021, mutta vähäisen osallistujamäärän vuoksi loma on peruttu.

. Virkistys/ulkoilutapahtumia järjestetään muutaman kerran vuodessa. Olemme mukana Itä-Suomen alueen yhteisissä tapahtumissa ja retkissä.

Virkistys

Yhdistys järjestää teatterimatkan paikkakunnan kesäreatteriin, pikkujoulun ja kauneimmat joululaulut tilaisuudet yhdistyksen omana tai osallistuu Kuusankosken Apuva ry:n jäsenrärjestöjen yhteisiin tapahtumiin.

Retkitoiminta

Yhdistys ei järjestä vuonna 2021 ruskamatkaa Lappiin. Tänä vuonna retkeillään elokuun lopussa alueellisen virkistyspäivän merkeissä Heisanharjulle Jaalaan.

Hengitysliiton Itä-Suomen alueen toiminta

Yhdistys osallistuu hengitysyhdistysten Itä-Suomen alueen toimintaan.

Yhdistys tiedottaa toiminnastaan Kouvolan Sanomien järjestöpalstalla, kotisivuilla ja omilla facebook -sivuilla sekä jäsenille suoraan Hengitysliiton tekstiviestipalvelun kautta.