Kaavi

Paikallistoimikunta 2020-2021

Uintimatkat Outokumpuun peruttu.

Kuntosali Isossa Oskarissa, jota pyörittää yksityinen yrittäjä. Sovittava yrittäjän kanssa eläkeläisille tulevasta alennuksesta.

Suunnitelmissa tulevia tapahtumia

Pilkkitapahtuma  Kaavilla - PERUTTU

Uniapnea luentotilaisuus 15.5.2020 klo. 13.30 Kaavin terveysasemalla. Luennoitsia Minna Kellokumpu - Räsänen PERUTTU

Teatterimatka Nilsiän Louhosarenalle esitykseen Kaunis Veera PERUTTU

Merkkipäivien muistaminen

Kesätoripäivissä olemme vastaavina yhdessä Sydänyhdistyksen kanssa.

Suositusten mukaan uinnit Outokumpuun jäävät tältä syksyltä pois.

Lisäaikaa liikunnalle 24.10.2020 lauantaina klo. 10.00 yhteistyössä Sydänyhdistyksen kansssa Kaavin torilla.

Ohjelmassa: fysioterapeutti Jaana Saarion opastus hengityssuojaimien oikeaoppinen käyttö sekä käsihygienia ja ohjattu jumppa.

Jäsenten kanssa keskustelua koronan aiheuttamasata poikkeustinateesta.

Puhvetti tarjoaa jäsenille ruokailun ja kahvin leivoksen kera.

Pikkujoulu korona tilanteen mukaan.

Seuraa Koillis-Savo lehden muistilistaa, siellä tiedot ajankohtaisista tapahtumista.

Kuntopyörä ja 2 kpl Chair Gymm -tuolijumppalaitetta on lainattavissa.
Lisätiedot ja varaukset, Erkki Niskanen puh.0405943263 erkki.niskanen864@gmail.com

"Me pidämme huolta itsestämme, me pidämme huolta toisistamme. Meidän on hyvä olla."

Fyysisen kunnon ylläpitäminen ja parantaminen on hyvinvointimme kannalta ensiarvoisen tärkeää. Kansalaisopiston ohjatut jumpat, punttisali, liikunta- ja tanssipiirit antavat eriomaiset mahdollisuudet kuntoiluun.

Kuopion Seudun Hengitysyhdistyksen jäsenet Kaavilta pitävät huolta itsestään ja kunnostaan käymällä uimassa ja vesijumpassa Outokummun uimahallissa. Katso video tästä.

TIEDOTTAMINEN
- Iloa yhdessä -tiedotteessa
- Ilmoitustaulut,  Iso Oskari, kirjasto ja päivittäistavarakaupat,
- Koillis-Savon muistiopalsta ja yhdistyksen verkkosivut

Jäseneksiliittymiskaavakkeita löydät Kaavin kirjaston,Oskarin, K-Market Timantin ja S-Marketti ilmoitustauluilta.

Hengitysterveys on jokaisen oikeus.
Toimintamme tavoitteena on jäsentemme terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen.

Seuraavat kaavilaisyritykset antavat alennuksia hengitysyhdistyksen jäsenille:

Sonjan Kauneus Salonki kasvohoidoista, kestovärit, pikmentit -10%
Kaavin Apteekki, PEF-mittarit, askel ja kalorimittarit -10%