Olet tervetullut Kuopion Seudun Hengitysyhdistyksen toimintaan!
Kuopion Seudun Hengitysyhdistys ry on Hengitysliitto ry:n suurin jäsenyhdistys. Yhdistykseen kuuluu noin 2000 henkilöjäsentä Pohjois-Savon alueella. Yhdistys perustettiin vuonna 1947 taistelemaan tuberkuloosia vastaan. Tänä päivänä teemme työtä monien hengityssairauksien vastustamiseksi - mm. allerginen nuha, astma, keuhkoahtaumatauti ja uniapnea. Toimimme myös puhtaan ilman ja savuttomuuden puolesta.

Jäsenten ja heidän läheistensä elämänlaatu ja hyvinvointi on meille tärkeä asia. Tuotamme jäsenkunnan tarvitsemia jäsenpalveluita sekä vaikutamme asiantuntijajärjestönä kansalaismielipiteeseen ja päättäjiin.

Tiedot

Kuopion Seudun Hengitysyhdistys ry:n esittelydiat löytyvät alla olevista liitetiedostoista.

Liity sinäkin joukkoomme!

Löydät meidät myös Facebookista    thumb_facebook_logo_0.png