Pyöreitä kiviä

Uniapneaklubi

Uniapneaklubin vertaistapaamiset vuonna 2019 kerran kuukaudessa

Viimeinen tämän vuoden tapaaminen on Suokadun palvelutalolla, Suokatu 6, keskiviikkona 11.12. kello 16-18. Kahvitarjoilu klo 15.30 alkaen. Huom! Jos saavut tapaamiseen myöhässä, ilmoita siitä ohjaajalle. Tervetuloa mukaan toimintaamme! Ilmoittautumiset vertaistapaamisiin yhdistyksen toimistolle: kuopionseutu(at)hengitysyhdistys.fi tai 044 757 4642.

Tiedustelut ja lisätietoja toiminnasta:
Merja Mikkonen, puh. 050 356 8835, merja.kannassalo(at)outlook.com

Tervetuloa käynnistämään uudenlaista vertaistoimintaa, johon pääset mukaan kotoa omalta tietokoneeltasi!

Verkkoryhmä uniapneaa sairastaville käynnistyy 26. syyskuuta. Ryhmää ohjaavat kokeneet vertaisohjaajat Aulis Veteläinen ja Mirkka Harju. Osallistumista varten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmoittaa kiinnostuksestasi Aulikselle tai Mirkalle.

Lähetä siis sähköpostia osoitteeseen aulis.vetelainen(at)hengitysyhdistys.fi tai mirkka.harju(at)hengitysyhdistys.fi.

Uniapneaklubin -vertaisryhmä (julkinen) on Facebookissa.
Uniapneetikot -vertaisryhmä (suljettu ryhmä) löytyy myös Facebookista.

Uniapnea ja sydänsairastavuus -luennon voi katsoa tästä.
- Luento järjestettiin 31.3.2014 Kuopion kaupunginkirjaston luentosalissa,
  luennoitsijana  Henri Tuomilehto, Oivauni Oy.

Lue tästä Opas uniapneaa sairastaville.