Yhdistys

Yhdistyksemme on yksi  Hengitysliiton paikallisista jäsenyhdistyksistä. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua sekä toimia edunvalvonta- ja tukijärjestönä.

Yhdistys toimii myös terveyden edistämisen ja puhtaan elinympäristön puolesta. Yhdistyksemme tarjoaa muun muassa liikunnallisia tapahtumia ja virkistystoimintaa. Puhdas hengitysilma on kaikille tärkeää, ja yhdistyksemme pyrkii edistämään kansalaisten tietoutta muun muassa sisäilma-asioissa.

Sisäilma-asioissa yhdistyksen puolesta teitä palvelee Kauko Riikonen puhelimitse 0400 487584 tai sähköpostilla kauko.juhani@gmail.com.

Teemme yhteistyötä Kontiolahden Sydänyhdistyksen, Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen, Kontiolahden osaston sekä muiden sosiaali- ja terveysalan yhdistysten kanssa ja paikallisten eläkeläisjärjestöjen kanssa.

Yhdistys tekee aktiivista yhteistyötä päättäjien ja viranomaisten sekä vammais-, kansanterveys- ja muiden vapaaehtoisten kansalaisjärjestöjen kanssa. Lisäksi jäsenistöön kuuluu myös allergista nuhaa, uniapneaa ja keuhkoahtaumatautia sairastavia sekä tuberkuloosin sairastaneita.