Kiuruveden Hengitysyhdistys

Yhdistyksemme toimii Kiuruveden kunnan alueella hengityssairaiden ja heidän läheistensä palvelu,- ja tukijärjestönä.

Olet tervetullut Kiuruveden Hengitysyhdistys toimintaan. Tule mukaan, saat tietoa, tukea ja neuvoja arkeen.

Kiuruveden Hengitysyhdistys on perustettu 18.5.1957 luvulla erilaisten hengityssairaiden yhdistyksenä.

Lisätietoa hengityssairauksista löydät Hengitysliiton verkkosivuilta.

ihminen kävelee metsässä tukilla kuvituskuva

Yhdistyksen toiminta

Vertaistoiminta on yksi Hengitysyhdistysten keskeisimmistä toimintamuodoista. Vertaistuella tarkoitetaan samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien ihmisten kohtaamista, kuulluksi ja ymmärretyksi tulemista ja toisten tukemista.

Se on vuorovaikutuksessa olemista, kokemusten ja tuntemusten vaihtamista sekä oman sairaushistorian tarkastelua ja jakamista toisten kanssa. Ennen kaikkea vertaiset voivat antaa ja saada voimaa ja iloa arkielämään.

syksy vaahtera lehtiä kuvituskuva

Toiminnasta tiedottaminen

Jäsenedut

Hengitysliitto tarjoaa valtakunnalliset jäsenetunsa kaikille paikallisten hengitysyhdistysten jäsenille. Valtakunnalliset jäsenedut näet Hengitysliiton sivuilta.

Yhdistys tarjoaa normaalin yhdistystoimintansa ohella myös muita palveluita ja aktiviteetteja. Näitä ovat muun muassa

• jäsenedut
  • neuvontapuhelin
  • luennot
  • retket.

Yhdistyksen säännöt

Tutustu yhdistyksen sääntöihin tästä.

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi

Voit liittyä hengitysyhdistyksen jäseneksi sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenyytesi verkkopankissa heti. Jäsenmaksun suuruus näytetään sinulle automaattisesti valittuasi jäsenyhdistyksen ja jäsenlajin.

c/o Siimekselä, Korpijoentie 943
74740 Aittojärvi

Yhdistykseen voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse pekka.siimeksela@gmail.com
tai soittamalla 044 295 4681.

Yhdistyksen luottamushenkilöt

Essi Esimerkki