Vesijumppaa hengityssairaille

Vaajakosken uimahalli Wellamon monitoimialtaassa ohjattua vesijumppaa torstaisin klo 17.00 - 17.45.

Syksyn 2020 ensimmäinen vesijumppa on to 3.9.2020.

Ohjaajina toimivat kaupungin vetäjät ja kaupungin ilmoituksissa vesijumppa on nimellä KEVENNETTY VESIJUMPPA.

Ryhmään osallistuminen vaatii ilmoittautumisen ennakkoon lukuvuodeksi. Ilmoittautuminen alkaa ti 18.8. klo 8.00 alkaen joko sähköisesti osoitteessa www.jyvaskyla.fi/liikunta/ryhmiinilmoittautuminen tai
puhelimitse numeroon 014- 266 0179.

Seuraa uimahallin ja kaupungin ilmoituksia sekä hallilla jaettua tietoa mahdollisista loma- ja juhlapäiväkatkoista.

Hinta on uimahallin normaali pääsymaksu ja kassalta saa rannekkeen jumppaa varten.

Keski-Suomen Hengitysyhdistys ei ole vakuuttanut kävijöitä vaan jokainen käy omalla vastuullaan.